Énotthonom Lakberendezési Webáruház
üzlet

Cégünk 1991 óta foglalkozik bútorgyártással és kereskedelemmel.

A kor követelményeit vettük figyelembe, amikor megnyitottuk webáruházunkat, hogy minőségi termékeinkkel ki tudjuk szolgálni a tőlünk távolabb élő embereket is. Mindig törekedtünk rá, hogy olyan termékeket kínáljunk eladásra, ami jó minőségű, de megfizethető áru.

A lapraszerelt bútorok is lehetnek stabilak az összeszerelés után,ha megfelelő lapvastagságúak és magas minőségű gyártástechnológiával készülnek.
Mi odafigyelünk rá, hogy ilyen termékekkel legyünk jelen a piacon. Üzletünkben megtalálhatók ezek a termékek,személyesen is átvehetők, valamint lehetőség van egyedi bútort rendelni, amit saját üzemünkben készítünk el.
A lakberendezési cikkek, a dekorációk is fontos helyet foglalnak el a palettánkon, hiszen a házból, lakásból úgy lesz OTTHON, ha praktikus, szép kiegészítőkkel tesszük hangulatossá. A barkácsoló kedvű vásárlókra is gondolunk könnyen felszerelhető bútoralkatrészekkel, fogasokkal, fogantyúkkal, szekrénybelső-és fiók rendezőkkel. Ötletes tárolókkal, polcokkal segítjük az otthonunk kellemesebbé, kényelmesebbé változtatását.

Tapasztalt, jól képzett kollégáinkkal együtt szívesen állunk vásárlóink rendelkezésére személyesen Mosonmagyaróváron a MODUL Bútor üzletben, vagy valamelyik elérhetőségünkön.

Fizetési lehetőségek

bankkártya
készpénz

Egyéb fizetési lehetőségek

utánvét futárnak

Elfogadott valuták

HUF

Parkolási lehetőségek

utcán(ingyenes)

Térkép / útvonal

Nyitvatartás

Telephely adatai

Telephely neve: Énotthonom Lakberendezési Webáruház
Telephely típusa: üzlet
Cím: 9200 Mosonmagyaróvár sor 13.
Telefon: 3696579139
36309892890
Telephely weblap: http://www.enotthonom.com
Email: info@enotthonom.com

Ajánlatkérés