NOTEBOOK KARBANTARTÁS - TELJES PORMENTESÍTŐ ÉS SZOFTVERES TISZTÍTÁS

TELJES PORMENTESÍTŐ ÉS SZOFTVERES TISZTÍTÁS

PORMENTESÍTŐ TISZTÍTÁS:

Mikor és miért érdemes a Notebook tisztítása?
Amikor azt tapasztalod, hogy a notebookod lelassul egyben nagyon hangos lesz és melegebb is a szokásosnál, akkor valószínűleg a hűtőventilátor már elég sok szöszt, port , piszkot szívott be a hűtőrendszer résein és ezek a szennyeződések eltömítették azt annyira, hogy már ne működjön hatékonyan a hűtő rendszer.
Ilyenkor nagyon fontos a Notebook tisztítása, mert folyamatos használata megfelelő hűtés nélkül komolyabb meghibásodáshoz vezethetnek vagy a Notebook teljes tönkremeneteléhez.

Hozd be szervizünkbe a Notebookodat, teljesen szétszedjük és megszabadítjuk az összes szennyeződéstől és a Notebook processzorának a kiszáradt hűtőpasztáját is cseréljük.

A tisztítást érdemes megcsinálni évente, vagy ha úgy érzed, hogy a környezetből az átlagosnál több szennyeződést szed össze a Notebook.

SZOFTVERES TISZTÍTÁS/ KARBANTARTÁS / VÍRUSIRTÁS /:

Ellenőrizzük és helyreállítjuk az operációs rendszer (Windows) és egyéb szoftverekben keletkező rendellenes működéseket, megszűntetjük a lassulást, eltávolítjuk a működés közben keletkező ideiglenes fájlokat, szemetet, felkutatjuk és eltávolítjuk reklám, kém és vírus programokat, ezzel a teljes rendszer karbantartással elérjük, hogy a rendszer újra hiba nélkül működjön.

Érdemes maximum évente elvégezni a karbantartás, mert a karbantartás elmulasztásával akár sokkal nagyobb problémák is keletkezhetnek ami a rendszer teljes újra telepítéséhez vezethetnek.

 

 

Hol elérhető: TBPCBOLT - Számítógép és Notebook szerviz2040
Szolgáltatás ára: 14990 / darab

Ajánlatkérés

Hova küldjük?